Отзиви

Оставете Вашия отзив в Google

Шофьорски курсове "МАРКОЗА" - Автошкола Бургас IconШофьорски курсове "МАРКОЗА" - Автошкола Бургас

бул. „Княгиня Мария Луиза“ 69 8000, Бургас

5,0 386 отзиви

 • Avatar Georgi Nikolov ★★★★★ през последната седмица
  Можем да споделим само добри впечатления от школата и нейния позитивен екип. Професионалисти, с професионален подход. Инж. Петър Марков е с готовност да съдейства на всеки етап от курса, с което създава конфорт и сигурност.
  Бъдете здрави,
  … Прочетете повече все така отзивчиви и получаващи заслужено доверие. С уважение Георги Николов.
 • Avatar Georgi Fartunov ★★★★★ през последната седмица
  Отлично отношение, внимание и професионализъм
  Топ Цени >>>
 • Avatar Valia Klincheva ★★★★★ през последната седмица
  Изключителни професионалисти. Невероятно отношение. Най - добрата школа в града. 👍👍👍Благодаря!!!
 • Avatar Samira Alwash ★★★★★ преди седмица
  Ако искате курсът ви да мине успешно и приятно, се запишете тук. Изключителни професионалисти, които ще ви научат да бъдете внимателни и прецизни шофьори. Благодаря много на екипа за труда, старанието и доброто отношение!!!
  Горещо препоръчвам
  … Прочетете повече школата! 😊😊😊
 • Avatar El Chapo ★★★★★ преди 3 месеца
  Няма какво да кажа друго, освен че са най-добрите. Който иска да стане качествен шофьор това е автошколата. Отлично внимание към работата си.
  Препоръчвам категорично!!!!!
 • Avatar Анастасия Бъчварова ★★★★★ преди 2 месеца
  Изключителен инструктор, аз съм много доволна от школата, карах курса си преди 9 години и нямам нито едно нарушение на пътя. Много добра подготовка, обясняване на пътната обстановка, когато имаш въпроси относно листовките получаваш любезност … Прочетете повече и разбира се правилен отговор. Препоръчвам тази Автошкола - може да съм жена, но карам по-добре от повечето мъже в града !!!!!!
 • Avatar Daria Panfilova ★★★★★ преди 3 месеца
  Много съм доволна от процес на обучението. От първи път взех всички изпити благодаря на инструктори.
  Благодаря на екип за професионално отнасяне към работа. Препоръчвам.
  Очень довольна обучением в вашей школе. Всё понятно, отношение отличное.
  … Прочетете повече Спасибо большое всем👍Успеха вам.
 • Avatar Silvija Staneva ★★★★★ през последната седмица
  Невероятен екип с персонален подход към всеки , с отговорност и търпение в работата си.Препоръчвам горещо !На екипа пожелавам здраве, да бъдат все така отдадени на работата която вършат и нека има повече такива като тях.Благодаря!
 • Avatar Stan Nedelchev ★★★★★ преди месец
  Няма какво да кажа друго, освен че са най-добрите. Който иска да излезе от курса с уменията и знанията, за да управлява автомобил, нека се запише. Супер отношение към Вас и добри преподавателски умения на инструкторите. Препоръчвам с две … Прочетете повече ръце!
 • Avatar Kalina Kostadinova ★★★★★ през последната седмица
  В тази школа няма само да станете добри шофьори, а и междувременно ще се забавлявате! Инструкторите са както разбрани и спокойни, така и професионалисти! ☺️
 • Avatar Райна Георгиева ★★★★★ преди месец
  Който иска да се научи да шофира добре и да не повтаря и потретва изпити и ш. курсове при други инструктори(както се случи с мен, докато не го открих), да не се колебае нито за миг и да се обади на г-н Петър Марков. Препоръчвам горещо. … Прочетете повече
 • Avatar Доника Едрева ★★★★★ преди седмица
  Професинализъм, търпение, внимание и приятелско отношение! Благодарение на Петър Марков вече 10г. шофирам без проблем. Не търсете по-добър инструктор - няма да намерите!
 • Avatar Egi Bogova ★★★★★ преди седмица
  Изключително съм доволна от Автошкола Маркоза, за професионализма , прекрасното отношение и вниманието, което получих по време на курса миналата година..Лично аз бях при Петър Марков, който е изключителен професионалист.
  Желая Ви успех!
  … Прочетете повече Бъдете все така коректни и всеотдайни!
 • Avatar dimitar georgiev ★★★★★ преди седмица
  Страхотна работа, много съм доволен! Взех книжка миналата година и до днес карам почти всеки ден, разбира се безаварийно, благодарение на школата! Имах притеснението дали ще са ми достатъчни часовете за обучение и Маркоза ми добави часове … Прочетете повече безплатно, с цел да стана по-добър шофьор! Евала!
 • Avatar Самуел Лазаров ★★★★★ преди месец
  Истински професионалисти, които знаят как да съчетават полезното с приятното. Успяват да предразположат всички дебютиращи шофьори и да ги научат на умения и отговорност на пътя по достъпен и нестресиращ начин. Жена ми изпитваше панически … Прочетете повече страх от мисълта да шофира, но там й вдъхнаха кураж и я научиха, а аз шофирам, слава Богу, вече 12та година без инциденти на пътя.
 • Avatar Radostina Velkova ★★★★★ преди месец
  Изкарах шофьорския курс доста късно, защото изпитвах страх от шофирането. В Автошкола Маркоза ми помогнаха да повярвам в себе си, да изградя шофьорски навици, да вземам бързи и адекватни решения, да преценям обстановката и да бъда лоялна … Прочетете повече на пътя. Тук работят изключителни професионалисти, които обучават всеки курсист по индивидуален начин спрямо трудностите, които изпитва. Искрено ви благодаря!
 • Avatar Juli Dimitrov ★★★★★ през последната седмица
  След дълго проучване и по препоръка от приятел, преминал през автошкола "МАРКОЗА", се записах за категория С. Останах много доволен от процеса на обучение. Инструкторите са опитни, спокойни и работят с желание. Препоръчвам … Прочетете повече ги на 100%
 • Avatar Селвина Карашева ★★★★★ преди 2 седмици
  При Петър не просто карате курс за правоспосебен водач, Вие участвате в приключение! То ви изгражда не само като шофьори, а и като личности, защото при него няма "не мога". До ден днешен като си видя колата и ми става приятно, … Прочетете повече а вече минаха години! П. С. Щом аз овладях паркирането - всеки може😁 Благодаря ти, Пешо 🙂
 • Avatar Enzo Di Marco ★★★★★ през последната седмица
  Записах се като на шега на курс за мотор категория А. Не бях сигурен в себе си, че ще успея да се справя, но с проведените напътствия от инструктора и практика разбрах, че ще се справя с лекота да успея да си взема изпита. Благодаря препоръчвам … Прочетете повече на всички, подготовката е много добра!
 • Avatar Десислава Василева ★★★★★ преди 3 седмици
  Реално имах книжка, но понеже я бях изкарала доста отдавна, освен това не бях шофирала, след като се сдобих с нея, реших да покарам опреснително. Препоръчаха ми тази школа, обадих се, без големи очаквания, защото реално от мен нямаше да … Прочетете повече спечелят много, но за моя голяма изненада откликнаха на моите потребности. На практика се сдобих с опит, самочувствие и умения, които прилагам вече 15 г. Карам ежедневно, паркирам безпогрешно, благодарение на желанито и професионализма на Автошкола "Маркоза" да ме научат да бъда добър шофьор. Скоро синът ми ще стане пълнолетен и със сигурност ще го изпратя точно в тази школа.
 • Avatar Duygu ak ★★★★★ преди седмица
  Невероятен екип с изключителен подход в работата си! Посрещат с отговорност и търпение. Винаги приятелски настроени и подготвящи с професионализъм за предстоящите изпити и не само!!! Пожелавам им всичко най- хубаво с цялото си сърце!
 • Avatar koicho kostov ★★★★★ преди месец
  Най-добрия инструктур в България и за всички времена който иска да си прекара готино и да си искара книшка при Петьо МАРКОЗА СЕ СПИРА😎😎😎😎🤩🤩
 • Avatar Иванка Маркова ★★★★★ преди месец
  Благодаря на Автошкола Маркоза и най-вече на Петър Марков за проявеното търпение и професионализъм за да ме научи да карам камион .🚛 Горещо препоръчвам! Не се чудете а се запишете в Автошкола Маркоза. Там ще получите не само професионално … Прочетете повече обучение а и приятелско отношение.
 • Avatar Nina Hristozova ★★★★★ през последната седмица
  Най-добрата Автошкола в Бургас.. и не само. Страхотно отношение и внимание към курсистите. Ако решите да карате шофьорски курс, това е мястото на което да се запишете.
 • Avatar Valentina R. Ruseva ★★★★★ през последната седмица
  Професионализъм и отлична подготовка! Всички инструктори във фирмата са професионалисти с индивидуален подход. Благодаря на Автошкола Маркоза, че ми помогнахте да си сбъдна една от мечтите-да бъда шофьор .
  Excellent driving school with
  … Прочетете повече a team of professionals and excellent preparation for future drivers in all categories.
 • Avatar Camellia Stoilova ★★★★★ преди месец
  Благодаря на Милен и Петър, че повярваха в мен и ме научиха да карам мотор. Преди да стигна до тях звънях на още няколко школи, които,още като чуваха,че съм жена и ме караха да се откажа от идеята. Казваха,че не обучават жени да карат мотори, … Прочетете повече защото няма смисъл и е опасно . Петър и Милен се отнесоха към мен с внимание и търпение. Научиха ме да карам мотор и вече 2 години не съм слязла от него. Усмихнати,приятни и позитивни , абсолютни професионалисти , горещо ги препоръчвам на всеки, който търси добра автошкола. Благодаря ви,че ви има и скоро ще се запиша пак за нова категория!
 • Avatar Veselin Angelov ★★★★★ преди 2 месеца
  Курсовете на автошкола Маркоза са с голям професионализъм и перфектни инструктори до момента на получаването на необходимите умения. Курсът ми при тях беше истинска емоция и продължи с много интересни запознанства ☺️🏍, благодаря ви.
  Препоръчвам
  … Прочетете повече ги на 100%.
  Веселин Желязков
 • Avatar George Futekov ★★★★★ преди 3 месеца
  Най - доброто обслужване, от А до Я. Пълно съдействие и подкрепа по всякакъв възможен начин, за да те научат и подготвят за изпита. БЛАГОДАРЯ Петър Марков!!!
 • Avatar Ваня Димитрова ★★★★★ преди 2 седмици
  Здравейте!Карах шофьорските курсове при Петър Марков,за мен това е Не само професионалист,който прави всичко възможно да те направи добър шофьор.Това е ЧОВЕК,който те учи да пазиш другите!Искаме се повече ЧОВЕЦИ като него!
 • Avatar Geri Belcheva ★★★★★ преди седмица
  Перфектен екип от професионалисти с индивидуален подход към всеки и темпото с което напредва.Благодаря Ви Автошкола Маркоза, че ми помогнахте да си сбъдна една от мечтите-да бъда шофьор .За мен беше удоволствие, да работим заедно. ❤️🤗Хора, … Прочетете повече не се колебайте-ТЕ СА НАЙ-ДОБРИТЕ❤️


Вижте всички наши отзиви в Google