Отзиви

Оставете Вашия отзив в Google

Шофьорски курсове "МАРКОЗА" - Автошкола Бургас IconШофьорски курсове "МАРКОЗА" - Автошкола Бургас

булевард „Иван Вазов“ 71, партер, Бургас

5,0 1 031 отзиви

 • Avatar Mimi ★★★★★ преди 3 седмици
  Благодарим, Маркоза, че ни запознахте със света на моторите! Страхотни сте! Дерзайте 😉
 • Avatar Мартин Мавров ★★★★★ преди 2 седмици
  В началото доста се чудих къде и въобще дали да карам курсове за А категория. Мои приятели препоръчаха Маркоза и смятам, че беше най-подходящия избор, страшни професионалисти. Ако искате да се научите как да карате мотор -най-добрият избор … Прочетете повече в Бургас и въобще в България за курсове А1, А2 и А. Най-добро впечатление ми направи фактът, че целта им е да ви научат и подготвят за реалните ситуации на пътя, а не просто да си вземете изпита, което е рядкост в курсовете за А категория. 10/10.
 • Avatar Галина Маринова ★★★★★ преди месец
  Наистина съм впечатлена от опита си в Автошколата. Инструкторите са професионални и отдадени на своята работа, което създава комфортна обстановка за учене. Обучението е добре структурирано, с четливо подадени теоретични материали и ефективни … Прочетете повече практически упражнения. Бих препоръчала тази автошкола на всеки, който търси качествено обучение и подкрепа в пътя към шофьорската книжка! Безаварийно на бъдещите шофьори!
 • Avatar Ivan Kaishew ★★★★★ преди 4 месеца
  Страхотна автошкола изкарах две категории при тях категория " A " и категория " C+E " .
  Обучението е на ниво и най-важното отношение и коректност . Благодаря на инструкторите които ме обучиха и най вече на 🏍️ 👍👌
 • Avatar Димитър Асенов ★★★★★ преди 5 месеца
  Рядко се случва да попаднете на точното място във вашия избор за шофьорски курсове.Затова ,ако желаете да бъдете истински професионалисти,и да бъдете обучени на 100% и да имате внимание и корекност,това е вашата школа.
 • Avatar Delena Salvatore ★★★★★ преди седмица
  Автошкола "МАРКОЗА" e най-добрата да ви подготви да вземете шофьорска книжка.Петър и екипа му са истински профисионалисти,които правят обучението интересно и приятно!
 • Avatar Duygu ak ★★★★★ преди седмица
  Невероятен екип с изключителен подход в работата си! Посрещат с отговорност и търпение. Винаги приятелски настроени и подготвящи с професионализъм за предстоящите изпити и не само!!! Пожелавам им всичко най- хубаво с цялото си сърце!
 • Avatar Ekaterina Madzharova ★★★★★ през последната седмица
  Изключително професионално обучение. Подготовката е на невероятно високо ниво. Влагат се много старание и прилежност за постигане на идеални резултати. Препоръчвам с 2 ръце!😊
 • Avatar Todor Ralev ★★★★★ през последната седмица
  Страхотен екип, карах А категория, не бях карал мотор никога и въпреки всичко придобих увереност с помощта на инструкторите. Силно препоръчвам!
 • Avatar Veselin Angelov ★★★★★ преди 2 месеца
  Курсовете на автошкола Маркоза са с голям професионализъм и перфектни инструктори до момента на получаването на необходимите умения. Курсът ми при тях беше истинска емоция и продължи с много интересни запознанства ☺️🏍, благодаря ви.
  Препоръчвам
  … Прочетете повече ги на 100%.
  Веселин Желязков
 • Avatar Georgi Nikolov ★★★★★ през последната седмица
  Можем да споделим само добри впечатления от школата и нейния позитивен екип. Професионалисти, с професионален подход. Инж. Петър Марков е с готовност да съдейства на всеки етап от курса, с което създава конфорт и сигурност.
  Бъдете здрави,
  … Прочетете повече все така отзивчиви и получаващи заслужено доверие. С уважение Георги Николов.
 • Avatar Georgi Fartunov ★★★★★ през последната седмица
  Отлично отношение, внимание и професионализъм
  Топ Цени >>>
 • Avatar Valia Klincheva ★★★★★ през последната седмица
  Изключителни професионалисти. Невероятно отношение. Най - добрата школа в града. 👍👍👍Благодаря!!!
 • Avatar Samira Alwash ★★★★★ преди седмица
  Ако искате курсът ви да мине успешно и приятно, се запишете тук. Изключителни професионалисти, които ще ви научат да бъдете внимателни и прецизни шофьори. Благодаря много на екипа за труда, старанието и доброто отношение!!!
  Горещо препоръчвам
  … Прочетете повече школата! 😊😊😊
 • Avatar George Futekov ★★★★★ преди 3 месеца
  Най - доброто обслужване, от А до Я. Пълно съдействие и подкрепа по всякакъв възможен начин, за да те научат и подготвят за изпита. БЛАГОДАРЯ Петър Марков!!!
 • Avatar El Chapo ★★★★★ преди 3 месеца
  Няма какво да кажа друго, освен че са най-добрите. Който иска да стане качествен шофьор това е автошколата. Отлично внимание към работата си.
  Препоръчвам категорично!!!!!
 • Avatar koicho kostov ★★★★★ преди месец
  Най-добрия инструктур в България и за всички времена който иска да си прекара готино и да си искара книшка при Петьо МАРКОЗА СЕ СПИРА😎😎😎😎🤩🤩
 • Avatar Анастасия Бъчварова ★★★★★ преди 2 месеца
  Изключителен инструктор, аз съм много доволна от школата, карах курса си преди 9 години и нямам нито едно нарушение на пътя. Много добра подготовка, обясняване на пътната обстановка, когато имаш въпроси относно листовките получаваш любезност … Прочетете повече и разбира се правилен отговор. Препоръчвам тази Автошкола - може да съм жена, но карам по-добре от повечето мъже в града !!!!!!
 • Avatar Daria Panfilova ★★★★★ преди 3 месеца
  Много съм доволна от процес на обучението. От първи път взех всички изпити благодаря на инструктори.
  Благодаря на екип за професионално отнасяне към работа. Препоръчвам.
  Очень довольна обучением в вашей школе. Всё понятно, отношение отличное.
  … Прочетете повече Спасибо большое всем👍Успеха вам.
 • Avatar Silvija Staneva ★★★★★ през последната седмица
  Невероятен екип с персонален подход към всеки , с отговорност и търпение в работата си.Препоръчвам горещо !На екипа пожелавам здраве, да бъдат все така отдадени на работата която вършат и нека има повече такива като тях.Благодаря!
 • Avatar Stan Nedelchev ★★★★★ преди месец
  Няма какво да кажа друго, освен че са най-добрите. Който иска да излезе от курса с уменията и знанията, за да управлява автомобил, нека се запише. Супер отношение към Вас и добри преподавателски умения на инструкторите. Препоръчвам с две … Прочетете повече ръце!
 • Avatar Иванка Маркова ★★★★★ преди месец
  Благодаря на Автошкола Маркоза и най-вече на Петър Марков за проявеното търпение и професионализъм за да ме научи да карам камион .🚛 Горещо препоръчвам! Не се чудете а се запишете в Автошкола Маркоза. Там ще получите не само професионално … Прочетете повече обучение а и приятелско отношение.
 • Avatar Илиян Ашчиев ★★★★★ през последната седмица
  Тук наистина може да ви научат не само да управлявате автомобила или камиона, но и да получите много повече знания за това как трябва да се получи всичко това. Невероятни и коректни обучаващи !!!
 • Avatar Ваня Димитрова ★★★★★ преди 2 седмици
  Здравейте!Карах шофьорските курсове при Петър Марков,за мен това е Не само професионалист,който прави всичко възможно да те направи добър шофьор.Това е ЧОВЕК,който те учи да пазиш другите!Искаме се повече ЧОВЕЦИ като него!
 • Avatar Kalina Kostadinova ★★★★★ през последната седмица
  В тази школа няма само да станете добри шофьори, а и междувременно ще се забавлявате! Инструкторите са както разбрани и спокойни, така и професионалисти! ☺️
 • Avatar Nina Hristozova ★★★★★ през последната седмица
  Най-добрата Автошкола в Бургас.. и не само. Страхотно отношение и внимание към курсистите. Ако решите да карате шофьорски курс, това е мястото на което да се запишете.
 • Avatar Райна Георгиева ★★★★★ преди месец
  Който иска да се научи да шофира добре и да не повтаря и потретва изпити и ш. курсове при други инструктори(както се случи с мен, докато не го открих), да не се колебае нито за миг и да се обади на г-н Петър Марков. Препоръчвам горещо. … Прочетете повече
 • Avatar Доника Едрева ★★★★★ преди седмица
  Професинализъм, търпение, внимание и приятелско отношение! Благодарение на Петър Марков вече 10г. шофирам без проблем. Не търсете по-добър инструктор - няма да намерите!
 • Avatar Egi Bogova ★★★★★ преди седмица
  Изключително съм доволна от Автошкола Маркоза, за професионализма , прекрасното отношение и вниманието, което получих по време на курса миналата година..Лично аз бях при Петър Марков, който е изключителен професионалист.
  Желая Ви успех!
  … Прочетете повече Бъдете все така коректни и всеотдайни!
 • Avatar dimitar georgiev ★★★★★ преди седмица
  Страхотна работа, много съм доволен! Взех книжка миналата година и до днес карам почти всеки ден, разбира се безаварийно, благодарение на школата! Имах притеснението дали ще са ми достатъчни часовете за обучение и Маркоза ми добави часове … Прочетете повече безплатно, с цел да стана по-добър шофьор! Евала!


Вижте всички наши отзиви в Google