Категория „B – автоматик“

Управлението на автомобил с автоматична скоростна кутия безспорно е един от най-удобните и приятни начини за придвижване в натоварената градска среда. Автошкола „МАРКОЗА“ е един от малкото учебни центрове в област Бургас, които организират и провеждащи обучение на кандидати за водачи на МПС на автомобил, оборудван с автоматична скоростна кутия.

ВАЖНО! Преди да изберете шофьорски курс кат. „В78“, следва да имате предвид, че кандидатите, преминали обучение и издържали изпити за придобиване на правоспособност кат. „В78“ (автоматична скоростна кутия) имат право да управляват МПС, оборудвани САМО с автоматична скоростна кутия! В свидетелството им за правоуправление съответно е отбелязано категория „В78“.

Кандидатите, преминали обучение и издържали изпити за придобиване на правоспособност кат. „В“ (ръчна скоростна кутия) имат право да управляват МПС, както с ръчни, така и автоматични скоростни кутии.

Цена на курса: 700 лева с ДДС (без държавни изпитни такси). Възможност за разсрочено плащане. Отстъпки при записване на групи.

Завършилите при нас шофьорски курс категория „В“ ползват отстъпки при записване за шофьорски курс категория „А“ , „С“ или „ D“.

Записване